Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe kancelarijskog nameštaja brzo i lako

Selidbe kancelarijskog nameštaja brzo i lako


Selidbe kancelarijskog nameštaja spadaju u jednu od najtraženijih usluga kada je u pitanju transport u Beogradu. Grad se stalno menja, od samih zona parkiranja pa do izgradnje raznih novih naselja i boljih infrastrukturnih rešenja. Tako se i razni poslovni prostori, kancelarije i firme neprestano sele i pomeraju ne bi li svojim klijentima omogućili lakše poslovanje.

Selidbe kancelarijskog nameštaja u tri faze

Pre svake selidbe kancelarijskog nameštaja potrebno je otići na procenu posla i detaljno sagledati sve aspekte same selidbe. To pomaže da se selidba kancelariskog nameštaja, računara, ostale opreme, tehnike i arhive obavi uspešno u najkraćem mogućem roku. Kao i za sve druge vrste selidbi i transporta i kod selidbe firme jako je bitno sagledati kakvi su prilazi za teretno vozilo na adresama utovara odnosno istovara nameštaja. Obim posla i blizina prilaza diktiraju i broj potrebnih radnika za selidbu kao i samu veličinu i broj transportnih vozila.

Obično se posao selidbe kancelarija radi iz tri dela kako mi prevoznici to volimo da kažemo. Prvi i njvažniji deo posla je pakovanje arhive. Registratori, brošure, katalozi i razni drugi promotivni materijal stavljaju se u višeslojne kartonske kutije. Ukoliko klijent nema takve kutije, mi ih obezbeđujemo i dostavljamo na adresu klijenta par dana pre same selidbe. Svaka spakovana kutija se obeležava imenom (kojem zaposlenom pripada ili kojem delu i godini arhive pripada).

Selidba kancelarijskog nameštaja i montaža

Sledeća stvar je profesionalna demontaža nameštaja kancelarijskih stolova, ormara, polica za arhivu, itd. Demontažu nameštaja radimo najsavremenijim alatima i priborom, kako bi sve bilo završeno brzo i lako. Takođe, transportna vozila su nam poslednje generacije. Sav nameštaj pakujemo streč i puc folijama a po potrebi i dodatno štitimo. Ako su u pitanj komadi od lakiranog medijapana ili stilski politirani nameštaj visokog sjaja, onda za pakovanje koristimo pored folija i sunđere i zaštite za uglove.

Nakon toga sledi transport i pozicioniranje nameštaja u novom prostoru, obično po već unapred postojećem projektu. Raspakivanje i montaža nameštaja kao i pozicioniranje računara, štampača, telefona, faks mašina itd. spada u treći, završni deo selidbe.

Šta ostaje nakon selidbe kancelarijskog nameštaja

Kada je selidba pri kraju, nameštaj postavljen po projektu, tehnika povezana i u funkciji, arhiva složena po godinama i imenima zaposlenih ostaje gomila iskorišćenog najlona i praznih kutija koje mi na zahtev naših klijenata odvozimo na za to predviđen otpad. Naši ljubazni radnici potrudiće se da nakon završene selidbe iza nas ne ostanu ni najsitniji delići kartonske ili druge ambalaže.

Za selidbe firmi koje imaju preko 20 zaposlenih potrebno je i par nedelja ranije zakazati selidbu. Takve selidbe koje podrazumevaju preseljenje prostora od preko 200m2 zahtevaju ozbiljnu logistiku, pa je jako bitno sve na vreme isplanirati. Pošto su kancelarije obično u frekfentnim gradskim zonama gde je radnim danom skoro nemoguće postaviti teretna vozila zarad utovara-istovara, obično selidbe kancelarijskog nameštaja radimo vikendom ili u kasnim večernjim satima.  Tada je minimalna frekfencija saobraćaja, pa se velika količina tereta može neometano preneti. Procene selidbi su besplatne i možete ih dobiti od nas putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25  

Vaš prevoznik Marko Janković




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak