Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Selidbe i transport teških tereta od nekoliko stotina kilograma

Selidbe i transport teških tereta od nekoliko stotina kilograma


Transport teških tereta je najveći izazov kada je u pitanju posao selidbe. Još pre 20 godina sam tokom studentskih dana radio kao pomoćni radnik na poslovima selidbi i transporta robe. Postavljajući štandove za sajamske manifestacije imao sam priliku da se susretnem sa prenosom najrazličitijih stvari koje stručno nazivamo teškim teretima. U vreme sajmova imali smo priliku sem ručnog istovara robe iz kombija, kamiona ili šlepera da probamo i motorne viljuškare nosivosti od 1 do 8t. Istovarali smo i prenosili razne mašine, kase, sefove, kamionske motore, pumpe itd.... Tu sam upoznao ekipu nekih starijih majstora za transport teških tereta od kojih sam zapravo i naučio tajne ovog zanata.

Šta obuhvata selidba i transport teških tereta

 

Transport teških tereta

Od tada, pošto sam studije zapostavio i započeo samostalno da obavljam poslove selidbi i transporta, prevezao sam i sa svojom ekipom radnika preneo neverovatno veliki broj stvari koje ubrajamo u teške terete. Prenosili smo razne sefove, kase, zlatarske prese, pianina, tople i rashladne vitrine, duple frižidere,elektro ormare, limarske prese. Transportovali smo i ta i peći na pelet, razne kaleme sa kablovima, digitalne štampače, kopir aparate, poljoprivredne mašine, štamparske prese, kotlove itd....

Radili smo danju, noću, vikendom i praznicima kad god je bilo potrebe za našim uslugama. Preneli smo do sada i više velikih akvarijuma, fontana, biljnih i vodenih zidova težine i po nekoliko stotina kilograma. Naš logo je ajkula a naš slogan je "uvek u pokretu". Iz tog razloga i ne čudi što nam je radno vreme non stop od 00-24h.

Teški tereti obućarska radnja

Jedno je zajedničko kod prenosa bilo koje stvari koja se ubraja u teške terete. Jako je bitno pravilno osmisliti putanju kojom ćete preneti takav teret od mesta na kojem se nalazi do kombija ili kamiona. Za transport teških tereta potrebni su razni alati od skejtova, kolica, podupirača do gurtni za nošenje i španera za učvršćivanje. Jako je važno da se ovakve stvari nose pravilno i pažljivo da bi se mogućnost povreda radnika svela na minimum. Mi već godinama prevozimo ovakve vrste tereta. Ukoliko imate potrebe za prenosom peći na pelet, pianina, skutera, rashladne vitrine, kopir aparata ili motocikla pozovite nas. Obavićem besplatnu procenu posla koji ćemo za Vas odraditi profesionalno i u najkraćem mogućem roku.

Vaš prevoznik Marko Janković

transport teških tereta Ajkula

 

transport teskih tereta - nekoliko radnika




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak