Kombi prevoz - brzo, efikasno, povoljno! NON-STOP 00-24

Montaža nameštaja (kancelarijskog i kućnog) i transport

Montaža nameštaja (kancelarijskog i kućnog) i transport


Montaža nameštaja je još jedan od poslova kojim se bavimo u okviru selidbi i transporta, a evo kako je sve počelo. Sredinom 2001. godine zaposlio sam se u firmi koja se bavila prodajom kućnog i kancelarijskog nameštaja. Pored same proizvodnje i prodaje i transport i montaža nameštaja bili su deo pratećih usluga. Za nekoliko godina rada u toj firmi susreo sam se sa svim vrstama nameštaja renomiranih svetkih i domaćih proizvođača. Imao sam prilike da radim sve: od mebliranog nameštaja, kancelarijskih stolova, stolica, kaseta, ormara, zidnih i podnih lampi pa sve do izrade kuhinjskih elemenata i ugradnih američkih plakara. Tokom svog montažerskog posla bavio sam se i poslovima transporta nameštaja.

Sa tog posla sam otišao, ali sam dragoceno iskustvo koje sam tamo stekao, nastavio da primenjujem i kada sam postao samostalni prevoznik. Kada je u pitanju montaža nameštaja, sa godinama se moje znanje stalno usavršavalo. Prenosio sam ga i svojim zaposlenima kako bi svaki posao bio obavljen kvalitetno i brzo. 

montaža namestaja trosed

 

Montaža nameštaja prilikom selidbi i transporta

Kako u distribuciji nameštaja tako i u poslovima selidbi često je potrebno demontirati i profesionalno na drugoj adresi montirati nameštaj. Za montažu koristimo profesionalne alate i pribor. Tokom selidbi meblirani nameštaj, delove francuskih ležajeva, dušeke, ugaone garniture, jastuke, stolice kao i kuhinjske elemente umotavamo streč i puc folijama. Tako ih čuvamo da se ne bi isprljali ili oštetili prilikom transporta.

montaža nameštaja pakovanje

Kada se završi istovar i pozicioniranje nameštaja najpre se u stanu montiraju ormari jer oni zahtevaju najviše prostora za montažu. Onda se montiraju kreveti, francuski ležaj, pa kuhinjski elementi. Ukoliko tek treba da nabavite krevet, korisne savete koji će Vam definitivno pomoći pri kupovini možete naći ovde. Dalje, da bi se kuhinja povezala potrebno je uposliti i vodoinstalatera. On treba da poveže sudoperu, sudo mašinu i veš mašinu u kupatilu. Takođe, električar bi trebalo da poveže ugradnu rernu i ringle na radnoj ploči.

Sve te poslove prilikom selidbe mi ćemo odraditi za Vas. Pored selidbi i transporta, naš posao je takođe i demontaža - montaža nameštaja i profesionalno pakovanje. Trenutno uslužno radimo prevoz i montažu za nekoliko salona nameštaja u Beogradu. Nameštaj prevozimo i montiramo kako u Beogradu tako i širom Srbije.

Za naše klijente prilikom selidbe obezbedili smo kutije, streč i puc folije, kao i talas papir za zaštitu lakiranih podova u stanovima. Imamo 15 godina iskustva kada je u pitanju montaža nameštaja. Takođe, i cena selidbe osim od broja radnika, veličine transportnog vozila, spratnosti u zgradama, utrošenog materijala za pakovanje, umnogome z.avisi i od količine nameštaja koji se demontira-montira. Sve informacije vezane za selidbe, transport, pakovanje, kutije, lepljive trake, folije, montažu nameštaja možete besplatno dobiti od nas. Dostupni smo svakoga dana putem telefona 066/6-111-444 i 064/281-90-25 ili na sajtu www.selidbeitransport.rs.

montaza namestaja beograd




Kontakt

Pozovite nas i dobićete besplatnu procenu Vaše selidbe ili transporta robe!


Partneri

AC Košutnjak